fbpx

Geert

TTC Group Facilitator

(Dutch speaking TTC journey)
Ik ben geboren als de eerste van vier kinderen. Als jongen genoot ik er geweldig van om te zingen in het knapenkoor in de kerk. Ook vrije dansexpressie was een passie voor mij.

Als puber reeds was ik op zoek naar de dieper betekenis van het leven. Ik las veel esoterie, wat in de 70er jaren niet vanzelfsprekend was.

Zo volgde ik een vierjarige opleiding rebirthing – een verbonden ademhaling techniek – en een vierjarige opleiding aura reading en healing. Het was toen dat de cursus in mijn leven kwam, en er sindsdien niet meer uit weg te denken is. Leraren als Kenneth Wapnick en Gary Renard waren bijzonder inspirerend op mij weg doorheen de cursus. Een viertal jaren geleden kwam Nouk Sanchez ook op mijn pad, en er was meteen een diepgaande klik met haar geschriften en inzichten.

Ik volg momenteel voor de vierde maal een Total Transformation Course (TTC) jaar, en beantwoord mijn innerlijke roep om ook opnieuw te gaan faciliteren, na de verrijkende ervaring van een groep die ik begeleidde vorig jaar. De naam TTC dekt overigens volledig de lading; het is werkelijk een totale transformatie die je mag verwachten.

Momenteel is het zo dat je wel een passieve kennis van het Engels nodig hebt, omdat nog niet alle lesmateriaal al vertaald is. WE werken eraan om dat in de toekomst ter beschikking te kunnen stellen.

Geert +32 498 464 955