fbpx
Loading Classes

« All Classes

  • This class has passed.

Cursus Totale Transformatie Nederlands met Geert #112022

November 29, 2022 @ 12:00 PM - 2:00 PM MST

Dinsdag, 12:00 uur Mountain Time USA/Canada

19:00 uur (UTC)

20:00 uur Midden-Europese tijd

Begint 29 november 2022

Sessies lopen van 90 minuten tot twee uur

Cursusbeschrijving

De waarde van deze Take Me to Truth-familie en de TTC blijft me verbazen.

Bovenal is het een veilige plek voor jou, het heilige Kind dat droomt, om door het Ontwakingsproces te gaan van ego naar Christusgeest. Een plek waar ego zijn driftbuien kan hebben als het oplost in de Liefde die we Zijn als de Christus.

In stormachtige tijden HERINNEREN we de Waarheid voor elkaar totdat we stevig genoeg zijn om het voor onszelf te houden, ongeacht welke vervorming er in onze geest lijkt op te treden.

In onze onschuldige miscreatie van het gescheiden zelf, kozen we ervoor om ons te verbergen in schuld, angst en schaamte. Door ons open te stellen voor elkaar, maken we dat proces ongedaan en door Genade herinneren we ons dat we Eén zijn.

Je bent hier zo heel erg welkom terwijl we samen leren om het Heilige Moment te omarmen en te leven als de Aanwezigheid van Liefde.

~Amber geest paard

Hoewel een perfecte aanwezigheid in de live, wekelijkse zoomsessies niet vereist is, is regelmatige aanwezigheid dat wel. Een essentieel onderdeel van het leren één te zijn met God is om rechtstreeks met een of meer Miracle Buddies te communiceren en ermee te communiceren. Je kunt niet zonder dit element. Dit is geen zelfstudiecursus.

Schrijf je hier in

Cursus Totale Transformatie Nederlands met Geert #112022

Details

Date:
November 29, 2022
Time:
12:00 PM - 2:00 PM
MST
Series:
Class Category: